Hoge kwaliteit uit eigen productie
Gratis verzending vanaf 250 euro
Mogelijkheid tot maatwerk
Onze klanten geven ons een 9.4/10
Achteraf betalen met Klarna

Retour en Garantie

Bij Industrial Garden streven we ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Onze producten zijn bovendien van metaal waardoor ze moeilijk kapot te krijgen zijn. Mocht u echter toch niet helemaal tevreden zijn over het ontvangen product, dan kunt u het als volgt retourneren:

  • U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.
  • Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.
  • Gelieve uw retourzending vooraf te melden via: info@industrialgarden.nl.
  • Omschrijf hierbij waarom u het artikel wenst te retourneren.

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking te worden geretourneerd aan Industrial Garden. Zorg ervoor dat het product bij retour goed verpakt is om beschadigingen te voorkomen. Eventuele waardevermindering door onzorgvuldig gebruik kan aan u worden doorberekend.

De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging per e-mail. Na goedkeuring van de retourzending zullen wij binnen 14 werkdagen het bedrag terugstorten op uw rekening.

Indien u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.


Het retouradres is als volgt:

Industrial Garden

Benedenkerkstraat 97

5165CB Waspik

 

Let op: Gepoedercoat stalen producten en maatwerk producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. Deze producten worden speciaal voor u vervaardigd of op kleur gecoat. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing en de verkoop is na succesvolle betaling definitief.

 

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@industrialgarden.nl.