Hoge kwaliteit uit eigen productie
Gratis verzending vanaf 250 euro
Mogelijkheid tot maatwerk
Onze klanten geven ons een 9.4/10
Achteraf betalen met Klarna
Unieke Metalen Bedrijfsborden voor Boerderijen: creëer jouw perfecte boerderijbord!

Tips & inspiratie

29-02-2024

Unieke Metalen Bedrijfsborden voor Boerderijen: creëer jouw perfecte boerderijbord!

Tips & inspiratie

|

29-02-2024


Of je nu een traditionele boerderij runt die al generaties lang in de familie is, of een innovatieve boerderij met een eigentijdse twist, het hebben van een op maat gemaakt bedrijfsbord is een mooie toevoeging aan uw boerderij. Van unieke cortenstalen tuinstekers tot metalen borden met bedrijfsnamen en logo's, er zijn talloze mogelijkheden om jouw boerderij uniek te laten opvallen.


1. Bedrijfsborden van Cortenstalen Tuinstekers: Mogelijk in de vorm van Koe, Kalf, Schaap, Varken, Paard en Geit.

Cortenstaal, geliefd om zijn karakteristieke roestkleur en duurzaamheid, biedt een prachtige basis voor boerderijborden. Door de mogelijkheid om bedrijfsnamen uit te laten snijden in de vorm van dieren zoals schapen, koeien, kalveren, geiten, paarden en varkens, kunnen boeren een uniek bedrijfsbord toevoegen wat perfect past in de landelijke omgeving. Deze tuinstekers kunnen een subtiele maar gedenkwaardige manier zijn om de naam van je bedrijf te presenteren terwijl je tegelijkertijd het natuurlijke karakter van de boerderij behoudt.

Tekst gaat verder onder de voorbeelden.

Boerderijbord cortenstaal koeboerderijbord paard RVSBoerderijbord koe

Boerderijbord varken

bord kalf

 


2. Metalen Borden met Logo's en Bedrijfsnamen: Modern en Professioneel

Metalen bedrijfsborden bieden een professionele en veelzijdige optie. Met materialen zoals Roest Vrij Staal, Cortenstaal en gepoedercoat staal kunnen logo's, bedrijfsnamen, familienamen, huisnummers en vormen met precisie worden uitgesneden. Of je nu kiest voor een strakke en minimalistisch bord of een gedurfd en opvallend ontwerp, metalen borden bieden een veelzijdige manier om jouw visie voor een bedrijfsbord tot leven te brengen.

boerderijbord uitgesneden cortenstaal

Bedrijfsbord metaal theepot3. Kleurrijke Opties: Poedercoating en gekleurd plexiglas

Het personaliseren van boerderijborden gaat verder dan alleen maar het kiezen van het juiste materiaal en ontwerp. Met opties zoals poedercoating in verschillende kleuren kunnen boeren hun borden aanpassen aan de gewenste kleuren. Daarnaast biedt het gebruik van gekleurd plexiglas de mogelijkheid om logo's en namen een levendige en kleurrijke uitstraling te geven.

Gekleurd logo in bedrijfsbord

Gekleurd logo in bedrijfsbord bloembak
gekleurd logo metalen bedrijfsbord


4. Bedrijfsnamen, Familienamen, Huisnummers en Logo's in Plantenbakken

Naast traditionele borden bieden plantenbakken een unieke manier om als bedrijfsbord te dienen. Door namen en logo's in metalen plantenbakken te laten snijden, kun je een uniek bedrijfsbord creëren waar je tegelijkertijd mooie bloemen en planten in kunt plaatsen. Met de toevoeging van gekleurd plexiglas kun je bovendien kleur toevoegen aan logo's.

Bedrijfsbord bloembak logo, naam en huisnummer

Bedrijfsbord koe familienaam en huisnummer

huisnummer en familienaam in plantenbak van cortenstaal

Bedrijfslogo in cortenstalen platenbakken


Kies het Perfecte Metalen Bedrijfsbord voor Jouw Boerderij

Het kiezen van het juiste bedrijfsbord voor jouw boerderij is een belangrijke beslissing die belangrijk is om de juiste uitstraling te creëren. Of je nu de voorkeur geeft aan de rustieke charme van cortenstaal of de strakke moderne uitstraling van Roest Vrij Staal, er zijn talloze mogelijkheden om jouw boerderij te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten met onze maatwerk boerderijborden. Neem vrijblijvend contact op met uw wensen voor een bedrijfsbord voor uw boerderij en we doen u een passend aanbod. Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op via info@industrialgarden.nl

Terug