Hoge kwaliteit uit eigen productie
Gratis verzending vanaf 250 euro
Mogelijkheid tot maatwerk
Onze klanten geven ons een 9.4/10
Achteraf betalen met Klarna
Toepassingen van cortenstaal in tuinontwerp: Dit zijn dé trends voor 2024

Tips & inspiratie

16-03-2024

Toepassingen van cortenstaal in tuinontwerp: Dit zijn dé trends voor 2024

Tips & inspiratie

|

16-03-2024


In de wereld van tuinontwerp veranderen de trends voortdurend, nieuwe materialen en ontwerpen aandacht trekken van zowel professionele ontwerpers als enthousiaste tuiniers. Een materiaal dat de laatste jaren steeds populairder is geworden in de wereld van tuinontwerp, is cortenstaal. Met zijn unieke eigenschappen en veelzijdige toepassingen heeft cortenstaal een blijvende indruk achtergelaten. In dit artikel nemen we je mee in de trends voor 2024 op het gebied van cortenstalen tuinartikelen.


Cortenstalen Tuinstekers van Dieren: een speelse toevoeging aan uw tuin

Cortenstalen tuinstekers van dieren winnen aan populariteit in 2024. Deze charmante toevoegingen aan uw tuin voegen een speelse en levendige sfeer toe aan elke buitenruimte. Of het nu gaat om vrolijke konijnen, elegante vogels of speelse katten, cortenstalen tuinstekers van dieren brengen op een natuurlijke en karaktistieke manier uw tuin tot leven.

 

katten van cortenstaal


Cortenstalen Borderranden: Strakke en Duurzame Scheidingen

In 2024 zijn cortenstalen borderranden een favoriete keuze onder tuiniers, hoveniers en ontwerpers die strakke en duurzame scheidingen in de tuin willen maken. Deze elegante randen bieden niet alleen een duidelijke afbakening tussen verschillende delen van de tuin, maar voegen ook een uniek karkater toe aan uw buitenruimte. De roestachtige patina van cortenstaal vormt een prachtig contrast met het groen van planten en bloemen, waardoor een visueel aantrekkelijk geheel ontstaat.

 

borderranden van cortenstaal


Cortenstalen Plantenbakken met personalisatiemogelijkheden

Een andere trend die we al een tijdje zien en ook in 2024 weer terug komt is het gebruik van cortenstalen plantenbakken met personalisatiemogelijkheden. Deze plantenbakken bieden niet alleen een elegante manier om planten te presenteren, maar ook een unieke kans om een persoonlijke touch toe te voegen aan uw buitenruimte. Met opties voor het snijden van logo's, familie- en bedrijfsnamen en zelfs huisnummers in cortenstalen plantenbakken, kunnen deze worden aangepast aan de specifieke wensen van elke tuinier.

 

plantenbak cortenstaal met naam, huisnummer en logo


Cortenstalen Huisnummers in verschillende maten: Een stijlvolle en functionele toevoeging

Huisnummers zijn niet langer alleen praktisch; maar kunnen ook erg stijlvol en karaktervol zijn. In 2024 zien we een groeiende populariteit van cortenstalen huisnummers, vooral in grote maten. Deze grote huisnummers maken een echt statement en bieden een karaktervolle en herkenbare manier om uw huis aan te duiden.

 

Groot huisnummer van cortenstaal


Cortenstalen Bedrijfsborden: Een professionele en stijlvolle uitstraling voor bedrijven

Tot slot zien we een trend naar cortenstalen bedrijfsborden als een manier voor bedrijven om hun buitenruimtes een professionele en karaktervolle uitstraling te geven. Of het nu gaat om een kantoorpand, boerderij, een restaurant of een winkel, cortenstalen bedrijfsborden bieden een duurzame en stijlvolle manier om de aandacht te trekken van voorbijgangers en klanten. Met de mogelijkheid tot maatwerk en personalisatie kunnen bedrijven hun logo's op een unieke en opvallende manier presenteren.

 

bedrijfsbord boerderij cortenstaal


Kortom; in 2024 biedt cortenstaal een scala aan mogelijkheden voor creatieve en functionele toepassingen in tuinontwerp. Of het nu gaat om het toevoegen van een speels karakter met cortenstalen tuinstekers van dieren, het creëren van strakke scheidingen met cortenstalen borderranden, of het personaliseren van de buitenruimte met cortenstalen plantenbakken en huisnummers, cortenstaal blijft een veelzijdige keuze voor tuiniers, hoveniers en ontwerpers die streven naar schoonheid, duurzaamheid en karakter.

Terug