Hoge kwaliteit uit eigen productie
Gratis verzending vanaf 250 euro
Mogelijkheid tot maatwerk
Onze klanten geven ons een 9.4/10
Achteraf betalen met Klarna
Nieuw! Versnel het roestproces en bescherm uw cortenstalen tuinartikelen met Owatrol!

Tips & inspiratie

10-04-2024

Nieuw! Versnel het roestproces en bescherm uw cortenstalen tuinartikelen met Owatrol!

Tips & inspiratie

|

10-04-2024


Bij Industrial Garden zijn we altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren en onze klanten te voorzien van de beste oplossingen voor hun cortenstalen tuinartikelen. Daarom zijn nieuw in onze webshop verschillende Owatrol producten, speciaal ontworpen voor het behandelen van cortenstaal in de buitenruimte. Deze Owatrol producten bieden de perfecte oplossing om het roestproces te versnellen of juist te stoppen en de schoonheid van cortenstaal te behouden en verbeteren.


Owatrol Rust Spirit - Roestversneller

Owatrol Rust Spirit is een activator van natuurlijke roest voor het creëren van decoratieve effecten op onbehandelde ferrometalen, zoals cortenstaal. Met deze krachtige roestversneller kunt u het roestproces van cortenstalen tuinartikelen aanzienlijk versnellen, waardoor u snel de gewenste verweerde uitstraling krijgt. Of u nu op zoek bent naar een vintage look of een meer rustieke esthetiek, Owatrol Rust Spirit maakt het mogelijk om uw cortenstalen tuindecoratie op maat te maken en een uniek karakter toe te voegen aan uw buitenruimte.


OWATROL® OIL - Roest stopper

OWATROL® OIL is een veelzijdige, sterk penetrerende, luchtdrogende olie die zorgt voor een stevige, flexibele afwerking. Deze innovatieve formule drijft overtollig vocht en lucht uit verroest metaal, waardoor het roestproces wordt gestopt. Door uw cortenstalen tuinartikelen te behandelen met OWATROL® OIL, kunt u de natuurlijke roestkleur behouden en voorkomen dat uw producten verder doorroesten. Combineer OWATROL® OIL met Owatrol OXID - Vernis Zijdeglans voor optimale bescherming en langdurige resultaten.


Owatrol OXID - Vernis Zijdeglans

OXID VERNIS is een ééncomponent blanke lak, verrijkt met polyurethaan-gemodificeerde alkydharsen, speciaal ontworpen voor gebruik op nieuwe of geoxideerde metalen die eerder zijn behandeld met OWATROL® OIL. Deze hoogwaardige vernis combineert prestaties met gebruiksgemak en biedt een langdurige bescherming tegen de elementen. Dankzij de hoge UV-bestendigheid en duurzaamheid is Owatrol OXID - Vernis Zijdeglans perfect geschikt voor barre klimaten en outdoor toepassingen.


Ontdek de voordelen van Owatrol voor uw tuinartikelen van cortenstaal

Onze nieuwe Owatrol producten bieden de perfecte oplossing voor het behandelen van cortenstaal in uw buitenruimte. Met Owatrol Rust Spirit - Roestversneller, OWATROL® OIL - Roest stopper en Owatrol OXID - Vernis Zijdeglans kunt u de natuurlijke schoonheid van cortenstaal behouden, het roestproces versnellen en uw tuindecoratie beschermen tegen de elementen. Onze Owatrol producten zijn hier te bestellen!

Terug