Hoge kwaliteit uit eigen productie
Gratis verzending vanaf 250 euro
Mogelijkheid tot maatwerk
Onze klanten geven ons een 9.4/10
Achteraf betalen met Klarna
Een huisnummer van cortenstaal, een unieke en stijlvolle optie!

Tips & inspiratie

22-02-2024

Een huisnummer van cortenstaal, een unieke en stijlvolle optie!

Tips & inspiratie

|

22-02-2024


Cortenstalen Huisnummers van Industrial Garden: Duurzaam en Stijlvol!

Het toevoegen van een persoonlijk tintje aan de buitenkant van je huis kan een wereld van verschil maken in de algehele uitstraling. Een van de meest subtiele, maar effectieve manieren om dit te doen, is door te investeren in hoogwaardige huisnummers die niet alleen functioneel zijn maar ook een unieke stijlvolle touch geven aan de uitstraling van je huis. Industrial Garden biedt een uitgebreide collectie cortenstalen huisnummers die zowel duurzaam als stijlvol zijn.


Duurzaamheid en Kwaliteit

De cortenstalen huisnummers van Industrial Garden worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Het gebruik van 2 mm cortenstaal zorgt voor een robuust ontwerp dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Cortenstaal staat bekend om zijn weerbestendigheid en lange levensduur, waardoor deze huisnummers een slimme investering zijn voor de lange termijn.

De ongeroeste cortenstaal huisnummers worden geleverd in een grijze metaalkleur, die na verloop van tijd transformeert in een prachtige bruin/oranje roestlaag. Deze natuurlijke veroudering voegt een rustieke charme toe aan de huisnummers, waardoor ze perfect passen bij diverse architecturale stijlen, van modern tot traditioneel. Het roestproces vereist geen speciale behandeling en binnen enkele weken tot maanden zal de karakteristieke roestlaag zich vormen.


Verschillende Maten en Opties

Een van de voordelen van de huisnummers van Industrial Garden is de beschikbaarheid in verschillende formaten. Of je nu de voorkeur geeft aan een bescheiden 25cm nummer of een indrukwekkende 75cm variant, er is voor elk wat wils. Bovendien zijn de huisnummers voorzien van draadstiften, waardoor ze gemakkelijk in een boorgat in de muur kunnen worden geschoven, wat zorgt voor een stevige bevestiging.

maten huisnummer cortenstaal


Maatwerk Mogelijkheden

Naast de standaardformaten biedt Industrial Garden ook maatwerkopties voor huisnummers. Heb je een specifieke afmeting, een ander materiaal of lettertype in gedachten dat niet in de collectie te vinden is? Geen probleem. Door contact op te nemen via info@industrialgarden.nl kun je vrijblijvend informeren naar de maatwerk mogelijkheden.


Ontdek de Collectie

Ben je klaar om de buitenkant van je huis te verfraaien met hoogwaardige cortenstalen huisnummers? Ontdek dan de uitgebreide collectie: Industrial Garden Huisnummers Collectie. Of je nu op zoek bent naar een opvallend groot nummer of een meer bescheiden formaat, Industrial Garden biedt de perfecte optie om jouw huis te versterken met stijl en duurzaamheid. En vergeet niet, voor maatwerkopties zijn ze slechts een e-mail verwijderd.

Huisnummer cortenstaal 2

Terug