Hoge kwaliteit uit eigen productie
Gratis verzending vanaf 250 euro
Mogelijkheid tot maatwerk
Onze klanten geven ons een 9.4/10
Achteraf betalen met Klarna
Creëer een prachtige Tuin met borderranden van cortenstaal!

Tips & inspiratie

25-02-2024

Creëer een prachtige Tuin met borderranden van cortenstaal!

Tips & inspiratie

|

25-02-2024


Ben je op zoek naar manieren om jouw tuin om te toveren tot een unieke buitenruimte vol hoogteverschillen en perfect gedefinieerde ruimtes? Overweeg dan eens cortenstaal borderranden! Bij Industrial Garden hebben we een scala aan mogelijkheden om jouw buitenruimte te transformeren. Hier zijn enkele tips en inspiratie om het meeste uit cortenstaal borderranden te halen.


Waarom Cortenstaal?

Cortenstaal is niet alleen prachtig om te zien, maar het is ook een zeer duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist. Na verloop van tijd ontwikkelt het een warme, roestbruine kleur die een charmant accent toevoegt aan jouw tuin. De kleur van cortenstaal past perfect in een natuurlijke omgeving en dankzij de stevigheid van cortenstaal zijn deze randen perfect geschikt voor het definiëren van verschillende tuinsecties, of het nu gaat om het afbakenen van bloembedden, paden, gazons of hoogteverschillen.


Waar te Beginnen?

  • Definieer jouw stijl: Bedenk hoe je de borderranden wilt gebruiken. Wil je strakke lijnen of organische vormen? Cortenstaal is buigbaar tot op zekere diktes, dus overweeg welke vormen het beste passen bij jouw tuinontwerp.

  • Kies de juiste dikte: Afhankelijk van je ontwerpkeuzes, selecteer je de juiste dikte voor de borderranden. Voor meer flexibiliteit in vormen kun je kiezen voor dunner cortenstaal, terwijl dikkere randen meer stevigheid bieden, ideaal voor rechte lijnen en afscheidingen.

  • Overweeg de functionaliteit: Denk na over de praktische aspecten van jouw tuinindeling. Wil je grind scheiden van gras? Wil je hoogteverschillen creëren? Borderranden van cortenstaal kunnen deze functies perfect vervullen terwijl ze een esthetisch aantrekkelijk element toevoegen aan jouw buitenruimte.


Verschillende Toepassingen

  • Bloembakken: Gebruik cortenstaal borderranden om prachtige bloembakken te creëren. Combineer verschillende hoogtes en lengtes om interessante composities te maken die een blikvanger worden in jouw tuin.

  • Hoogteverschillen: Speel met hoogtes en dieptes om visuele interesse toe te voegen aan jouw tuin. Creëer niveaus en terrassen met behulp van cortenstaal borderranden, waardoor een dynamisch landschap ontstaat.

  • Scheidingslijnen: Gebruik borderranden om verschillende delen van jouw tuin te scheiden, zoals gras van grindpaden, of om specifieke plantenbedden af te bakenen. Dit zorgt voor een gevoel van orde en structuur.


Hoe nu verder?

Bij Industrial Garden bieden we hoogwaardige cortenstaal borderranden die perfect zijn voor elke tuin. Onze randen zijn van topkwaliteit en zullen na verloop van tijd prachtig verouderen, waardoor jouw tuin een rustieke uitstraling krijgt die alleen maar mooier wordt met de tijd.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Laten we samen jouw tuindromen waarmaken met onze cortenstaal borderranden! Neem vrijblijvend contact op via info@industrialgarden.nl of via onderstaand contactformulier.

Terug