Hoge kwaliteit uit eigen productie
Gratis verzending vanaf 250 euro
Mogelijkheid tot maatwerk
Onze klanten geven ons een 9.4/10
Achteraf betalen met Klarna
Cortenstalen Plantenbakken: Een mooie toevoeging aan elke tuin!

Tips & inspiratie

14-03-2024

Cortenstalen Plantenbakken: Een mooie toevoeging aan elke tuin!

Tips & inspiratie

|

14-03-2024


In de wereld van tuinontwerp is cortenstaal een veelgebruikt materiaal geworden en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Dit unieke materiaal biedt niet alleen buitengewone duurzaamheid, maar het voegt ook een vleugje karakter toe aan elke buitenruimte. In dit artikel beschrijven we de voordelen en mogelijkheden van cortenstalen plantenbakken, inclusief de optie om ze te personaliseren met logo's, bedrijfs- en familienamen en zelfs huisnummers.


Een korte introductie over Cortenstaal

Cortenstaal, ook bekend als weervast staal, is een mix van verschillende metalen, waaronder ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Dit bijzondere mengsel resulteert in een materiaal dat niet alleen bestand is tegen corrosie en kromtrekken door hitte, maar ook een prachtige roestige patina ontwikkelt die met de tijd alleen maar mooier wordt.


Plantenbakken van Cortenstaal: duurzaam en stijlvol

Een van de meest opvallende eigenschappen van cortenstalen plantenbakken is hun duurzaamheid. Dankzij de beschermende roestlaag zijn ze bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, van regen en vorst tot intense zonnestralen. Dit betekent dat ze jaar na jaar hun schoonheid behouden zonder veel onderhoud.


Verder voegen cortenstalen plantenbakken een stijlvolle industriële uitstraling toe aan elke tuin. De warme roestkleur vormt een prachtig contrast met groene planten en betonnen elementen, waardoor een moderne en toch organische sfeer ontstaat.

plantenbak cortenstaal langs muur

Logo's, (bedrijfs)namen en huisnummers in uw plantenbak

Bij Industrial Garden bieden we de mogelijkheid om cortenstalen plantenbakken te personaliseren. Met behulp van geavanceerde snijtechnieken kunnen we logo's, bedrijfs- en familienamen, en huisnummers in de plantenbakken snijden. Dit voegt een persoonlijk tintje toe aan je buitenruimte en maakt je plantenbakken echt uniek.

Cortenstalen plantenbak met familienaam, logo en huisnummer

Flexibiliteit en Gemak

Onze cortenstalen plantenbakken zijn te maken in verschillende vormen, maten en hoogtes, waardoor je eindeloos kunt varieren in je tuinontwerp. Of je nu kiest voor een vierkante, rechthoekige of zelfs een XL-plantenbak, er is altijd een optie die perfect past bij jouw behoeften. Ook zijn onze plantenbakken eenvoudig te monteren en te verplaatsen, ze worden kant en klaar geleverd zodat je snel kunt genieten van je nieuwe buitenruimte.


cortenstalen plantenbakken bij voordeur met huisnummer en familienaam

Ontdek de mogelijkheden van cortenstalen plantenbakken bij Industrial Garden

Bij Industrial Garden begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige, duurzame en stijlvolle buiteninrichting. Onze cortenstalen plantenbakken bieden niet alleen al deze voordelen, maar kunnen ook worden gepersonaliseerd om een echt unieke uitstraling te creëren. Neem contact met ons op via info@industrialgarden.nl of onderstaand formulier en doe een aanvraag met jouw wensen! We staan verder klaar om al uw vragen te beantwoorden.

cortenstalen plantenbakken met terrasafschijding

Terug