7 extra buurtbanken in Waspik

Net als in andere dorpen en steden neemt het aantal ouderen in Waspik toe. Tijdens wandelingen met de ouderen ontdekte men dat er weinig bankjes in het dorp staan die als rustplek kunnen dienen. Met een groep dorpsgenoten werd er een ontwerp gemaakt en de eerste bank werd een feit. In de bank zijn details verwerkt die verwijzen naar het verleden van Waspik. Na de officiële huldiging door de wethouder werd besloten om nog eens 7 buurtbanken te plaatsen. 
Wij zijn inmiddels begonnen met de produktie van de banken en op deze foto is te zien dat de poten reeds verzinkt en gepoedercoat zijn en het logo van Waspik is er op geplaatst. 

Email

buurtbanken

Eindelijk is het zover. De 7 buurtbanken staan gereed om geleverd te worden.
De banken worden mooi verdeeld over Waspik-boven en Waspik Beneden zodat er nog meer gelegenheid is om even uit te rusten en een praatje te maken.

Email

Cortenstalen borderranden

      

Onlangs cortenstalen borderranden geplaatst t.b.v. een groente-/bloementuin. De randen zijn gemaakt van 3 mm dikke plaat en zijn 25 cm hoog. Aan de bovenkant zijn de randen dubbel omgezet.

Het eindresultaat is prachtig geworden; een tevreden klant.

 

 

 

 

 

Email

Cortenstalen bekleding

Onlangs werden we benaderd door een klant om een bloembak van kinderkoppen te bekleden met cortenstaal. Ze wilde de tuin een moderner look geven maar vonden het zonde om de bloembak af te breken. 
Na goed meetwerk hebben we de omkleding in onze werkplaats gemaakt en bij plaatsing bleek het naadloos te passen. 

 

Email

Welkomsbord voor de Ontmoeting

"De Ontmoeting" is een plek waar ouderen in Raamsdonk elkaar ontmoeten.
Je kunt er onder het genot van een bakske koffie een praatje maken maar ook is het mogelijk om samen een spelletje te doen, te knutselen of handwerken.
Om duidelijk te maken dat iedereen welkom is hebben we een koffiepot gesneden van cortenstaal welke buiten komt te staan.

Door de weersomstandigheden zal deze koffiepot na verloop van tijd een uniek karakter krijgen door de bruine roestkleur.

Email

Cortenstalen pakket brievenbus

Het online bestellen van producten is steeds makkelijker geworden, het ontvangen van de producten daarentegen is toe aan een verbetering. Tot voor kort moest u thuisblijven om een pakket in ontvangst te nemen, bij de buren afhalen of naar een afhaalpunt. dit is nu verleden tijd.

Wij hebben een pakket brievenbus ontworpen. Door een speciaal valsysteem kunnen de pakketjes alleen door de deur, waarvan u de sleutel heeft, eruit gehaald worden.

Er kunnen pakketjes in met een afmeting van max. 40 x 35 x 30 cm.

 

 

Email

Aanleg tuin 's-Gravenmoer

Hoveniers gaan steeds meer gebruik maken van cortenstaal in de tuin vanwege de mooie uitstraling en warme roestkleur, het is zeer sterk en duurzaam materiaal, het hoeft niet behandeld te worden en het is 100% recyclebaar. 
Voor een nieuw ontworpen tuin in 's-Gravenmoer hebben we de cortenstalen borders cq bakken mogen leveren. Het eindresultaat wordt prachtig.

Email