Cortenstalen bekleding

Onlangs werden we benaderd door een klant om een bloembak van kinderkoppen te bekleden met cortenstaal. Ze wilde de tuin een moderner look geven maar vonden het zonde om de bloembak af te breken. 
Na goed meetwerk hebben we de omkleding in onze werkplaats gemaakt en bij plaatsing bleek het naadloos te passen. 

 

Email

7 extra buurtbanken in Waspik

Net als in andere dorpen en steden neemt het aantal ouderen in Waspik toe. Tijdens wandelingen met de ouderen ontdekte men dat er weinig bankjes in het dorp staan die als rustplek kunnen dienen. Met een groep dorpsgenoten werd er een ontwerp gemaakt en de eerste bank werd een feit. In de bank zijn details verwerkt die verwijzen naar het verleden van Waspik. Na de officiële huldiging door de wethouder werd besloten om nog eens 7 buurtbanken te plaatsen. 
Wij zijn inmiddels begonnen met de produktie van de banken en op deze foto is te zien dat de poten reeds verzinkt en gepoedercoat zijn en het logo van Waspik is er op geplaatst. 

Email

Cortenstalen borderranden

      

Onlangs cortenstalen borderranden geplaatst t.b.v. een groente-/bloementuin. De randen zijn gemaakt van 3 mm dikke plaat en zijn 23 cm hoog. Aan de bovenkant zijn de randen dubbel omgezet.

Het eindresultaat is prachtig geworden; een tevreden klant.

 

 

 

 

 

Email